Muziek met Helmut Lotti!

vrijdag, 14 oktober 2011 17:35 NPO 2
Alle uitzendingen

In de vroege ochtend van maandag 27 juni 2011 wordt verzorgingscentrum Geinsche Hof in Nieuwegein opgeschrikt door een hevige brand. De ongeveer 140 bewoners moeten allen geëvacueerd worden. Hoewel de brand snel om zich heen grijpt zijn er, mede dankzij de adequate hulp van omstanders en bewoners, geen doden gevallen. In het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Om de zinnen even te verzetten zorgt niemand minder dan Helmut Lotti voor een muzikale verrassing.
In 2009 deelt MAX Maakt Mogelijk nog voedselpakketten uit aan ouderen in Kiev, Oekraïne. In deze uitzending gaan we terug onder heel andere omstandigheden: de opening van de opvang voor dakloze ouderen in Vatutino. Een heuglijk feit! Wilma van Roekel van het Lindafonds reist met MAX Maakt Mogelijk mee om de opening bij te wonen.

En de droom van Herrie van Hoogmoed gaat in vervulling! Herrie is 55 jaar en verstandelijk beperkt. Herrie heeft één grote wens: racen op het circuit van Zandvoort. Een verslag van een heel bijzondere dag met héél veel herrie!

Presentatie: Jan Slagter.